The Power of Words

Use them wisely!

De ce The Power of Words ediţia a 2-a ?

Leave a comment

De ce The Power of Words– ediţia a 2-a ?

Pentru că prima ediţie ne-a plăcut atât de mult, pentru că ni se pare un eveniment aparte, pentru că noi credem în puterea cuvintelor şi pentru că am primit mult feed-back pozitiv. Hai totuşi să ascultăm şi părerea participanţilor din prima ediţie The Power of Words.

Lavinia şi Răzvan au fost de acord să răspunda la câteva întrebări şi iată ce ne spun:

Cum vi s-a părut prima ediţie a evenimentului The Power of Words , proiect al AEGEE-Bucureşti ?

-“Vreau să iau parte iar la eveniment, deci prima impresia a fost bună. Știu că am plecat de-acolo cu o viziunea mai clară asupra ce vreau să fac. Invitații au punctat destul de bine unele subiecte și mi-am pus atunci niște întrebări la care nu mă mai gândisem.” (Lavinia)

-„ Am venit uşor confuz la conferinţă, fiind prima conferinţă de acest fel la care participam, fiind în acelaşi timp uimit de locaţia neconvenţională pentru un astfel de eveniment. Am venit singur, dornic să cunosc noi oameni. Când au inceput speakerii sa-şi ţină discursul am fost captivat, fiind numai ochi şi urechi la cele povestite de ei.Chiar am simţit că m-am conectat cu fiecare dintre ei şi am absorbit din energia pe care o degajau.” (Răzvan)

Care a fost conferinţa/workshop-ul care ţi-a plăcut cel mai mult?

-„Nu mai știu exact numele conferinței, dar îmi amintesc de Bogdan Toma, Brand Manager la P&G Balkans. M-a impresionat faptul că el părea sincer pasionat de job-ul său și se vedea în modul în care vorbea, în felul în care gesticula. Și acum țin minte că a zis că se trezește în fiecare dimineața la șase și că reușește, fără cafea, să rămână energic până seara pe la 1-2 când adoarme. Cred că asta înseamnă să îți placă munca și viața ta.” (Lavinia)

-„Cu siguranţă momentul preferat de la eveniment a fost workshop-ul de blogging ţinut de Alex Negrea. A fost foarte bună tema aleasă de el, „Cum să te ajuţi de blog pentru a te angaja?”. Atunci am cunoscut-o pe Andra Berilă şi împreună cu care am avut ideea cea mai bună din cadrul workshop-ului.” (Răzvan)

Ce aşteptări ai de la cea de-a doua ediţie?

-„Să învăț lucruri noi: fie despre mine, fie despre subiectele conferințelor și workshop-urilor. Poate să aflu tipsuri din interior și să cunoasc oameni faini într-o atmosferă prietenoasă.”(Lavinia)

-„O interacţiune mai mare cu publicul din partea speakerilor, lucru greu de făcut, dar nu imposibil. Ar mai fi interesant să se rămână la discuţii după conferinţă, la un pahar de bere, deoarece va permite şi locaţia.” (Răzvan)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s