The Power of Words

Use them wisely!

The Power of Words in Dianei 4

1 Comment

Scaunele sunt frumos aranjate și așteaptă. Proiectăm de câteva ori spot-ul POW, pentru teste. Se aude bine și se vede bine. „2-10-2-10!” Cristina, project managerul nostru brav, aleargă de colo-colo să se asigure că totul e pus la punct. Participanții încep să vină, unii mai curioși, alții mai nerăbdători, își găsesc un loc potrivit. Mai sunt câteva minute și începem!

ImageÎn prima zi, am experimentat educația non-formală cu Vlad Dumitrescu. A fost surprinzător, ne-a scos din zona de confort și am învățat că oricine poate învăța non-formal, în orice context, pe tot parcursul vieții. Paul Olteanu ne-a provocat să ne descoperim talentele, pasiunile și lucrurile care ne motivează. Branding-ul personal nu e doar imaginea ta exterioară, ci mai degrabă înseamnă să îți cunoști foarte bine punctele forte și punctele slabe. Participanții se concentrau să își noteze idei și resurse, link-uri, recomandări. Ultima parte a zilei a fost concentrată pe vânzări. Corneliu Ionescu ne-a adus o perspectivă nouă: Ce înseamnă să vinzi și să fii un vânzător? În primul rând e important să fii onest cu tine și să îți pese de cel căruia îi vinzi. Aici e secretul gândirii de business pe termen lung. Apoi, am aplicat lucrurile învățate într-un workshop interactiv. La finalul primei părți din The Power of Words, am plecat spre casă inspirați, puțin obosiți, dar zâmbitori.

Totuși, pentru echipa de proiect, ziua nu s-a terminat încă. La ora 9 PM, intrăm în emisie la Radio3Net. Cristina și Ruxandra povestesc despre AEGEE și The Power of Words la emisiunea „Media Sfera”.

Am început în forță a doua zi, cu o temă destul de populară: de ce să-ți faci un blog? Chinezu (Cristian China Birta) ne-a
ziua 2 convins că nu e de ajuns să ai un blog dacă vrei să devii blogger. E de muncă, înseamnă timp investit și nu e ceva ce faci doar când ai chef. Am continuat discuția despre social media și puterea cuvintelor în mediul online cu Daniela Irimia. Studiu de caz a fost serviciul Google AdWords. Finalul proiectului a fost despre comunicare de la A la Z. Laura Mihăilescu ne-a împărtășit din experiența ei, iar pe parcursul ultimului workshop participanții au pus în practică tot ce au învățat despre campaniile de comunicare. Am avut și o surpriză: unul dintre participanți a câștigat un internship la Art Hub!

20 și 21 martie 2013 au fost două zile pline și utile. Mulțumim sponsorilor pentru susținere și participanților pentru implicare! Noi, echipa The Power of Words, suntem bucuroși de feedback-ul pozitiv și vă așteptăm anul viitor, la ediția a 3-a!

Urmăriți-ne pe Facebook dacă sunteți curioși ce proiecte urmează!

http://www.facebook.com/aegeebucuresti

Autor:  Andra Berilă

Advertisements

One thought on “The Power of Words in Dianei 4

  1. Pingback: The Power of Words |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s