The Power of Words

Use them wisely!

The Power of Words 3.0

Leave a comment

Pe data de 13-14 decembrie 2014, „The Power of Words” revine în forță cu cea de a III-a ediție a evenimentului dedicat exclusiv comunicării. Organizat de Asociația Studenților Europeni AEGEE București, evenimentul se adresează tinerilor profesioniști, studenților și absolvenților ce doresc să își dezvolte și să își însușească cât mai bine abilitățile de comunicare.

Obiectivul PoW este acela de a-ți oferi toate tool-urile necesare în comunicare, pentru o utilizare corectă și eficientă a cuvintelor, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Dacă vrei să investești timp în dezvoltarea ta personală, te invităm să complezi formularul de înscriere, până la data de 5 decembrie. Dintre aceștia vor fi selectate aproximativ 60 de persoane, ce vor avea ocazia să participe la cele 4 conferițe și workshop-uri, prin intermediul cărora se vor pune în practică idei și situații de comunicare.

Temele ediției din acest an sunt: Comunicare empatică și Personal management, în prima zi și Personal branding & Public speaking, în cea de a doua zi.

Vă așteptăm!

Advertisements

Author: AEGEEBucuresti

Association des États Généraux des Étudiants de l'Europe - Asociatia Studentilor Europeni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s