The Power of Words

Use them wisely!

Speakers 2013

DSC_0078

 Paul Olteanu – Trainer & Consultant @ The Personal Marketing Agency

Paul Olteanu este trainer și consultant în The Personal Marketing Agency – prima agenție de marketing personal din România.

 În ultimii 7 ani, Paul a livrat peste 4000 de ore de training, coaching și consultanță pe subiecte din universul comunicării, carismei, prezenței publice și exprimării personale, către publicuri din Europa, America și Asia.

Înainte de asta Paul a fost implicat în dezvoltarea a numeroase proiecte în educație, protecția mediului și industrii creative și a colaborat cu organizații precum BCR, BRD, CEZ, Cosmote, Cartoon Network, Ernst&Young, Heineken, Headvertising, Friesland Campina, Petrom, Raiffeisen Bank, Asociația MaiMultVerde, Habitat pentru Umanitate, Fundația “CODECS pt. Leadership”, Universitatea Româno-Americană, WWF România.

Paul este on-line din 1994, a fondat Inoveco Energy și locuiește în prima casă 100% independentă energetic din România.

Cristian China Birta Cristian China-Birta – Blogger @ chinezu.eu

Salutare. Sunt chinezu, puteți liniștiți să îmi spuneți așa. Căci acesta este numele meu de luptă în 2.0, cum ar veni. În ”civilie” mă numesc Cristian China-Birta. Sunt blogger profesionist (ce bine sună asta…), antreprenor și consultant online. O combinație care face ca meseria asta a mea să fie cea mai frumoasă meserie din lume. Cel puțin asta este părerea mea. Aștept să ne vedem pe 21 martie să povestim mai multe. Căci eu am multe să vă spun despre minunata lumea a blogging-ului 🙂

Corneliu IonescuCorneliu Ionescu – Manager dezvoltare @ Fundația Cartea Călătoare

www.fcc.ro

Fundația “Cartea Călătoare” este o organizație nonguvernamentală și nonprofit.

Fundația Cartea Călătoare își propune să popularizeze în rândul nevăzătorilor români metode și echipamente moderne de acces la informație, să faciliteze procurarea lor, să asigure asistența celor care le vor folosi. De asemenea, își propune să producă material necesar instruirii nevăzătorilor și tot ceea ce ar putea ajuta la dezvoltarea lor intelectuală și la îmbogățirea lor sufletească. Scopul final îl constituie integrarea socio-profesională a persoanelor fără vedere.

Fundația numără în prezent 40 de membri văzători și nevăzători. Majoritatea membrilor Fundației sunt informaticieni cu experiență de minim 10 ani, iar președintele Fundației este singurul nevăzător specialist în informatică din România. De asemenea, câțiva dintre ei sunt profesori cu experiență în învățământul special pentru nevăzători.

daniela irimia 

Daniela Irimia – Marketing Consultant @ Limonade

Daniela Irimia, fondator și consultant de marketing online în cadrul agenției Limonade, are peste 5 ani de experiență în domeniul promovării și comunicării online. De-a lungul timpului a lansat împreună cu partenerii din agenție http://www.profit360.ro – cel mai complex portal de afaceri și http://www.catalog-cursuri.ro , portal complet de cursuri și carieră.

Laura

 Laura Mihăilescu – Marketing Communication Manager @ ART HUB Bucharest

Lucrează de peste 8 ani în Comunicare. În martie 2013 a lansat ART HUB, alături de Nona Șerbănescușsi Adina Niculae. O găsiți pe Facebook și Twitter.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s