The Power of Words

Use them wisely!

Speakers 2014

Cosmin Chiriţă

 Cosmin Chiriţă – Conferinta & Workshop Public Speaking

Cosmin Chirita este fost Delegat de Tineret al Romaniei la ONU, in mandatul 2013-2014, trainer profesionist si colaboreaza cu diverse organizatii, în materie de proiecte educationale. Cosmin vine cu un bagaj din zona formarii tinerilor si a organizarii si coordonarii de proiecte de tineret, fiind implicat activ în domeniul politicilor si programelor de tineret.

Cosmin Chiriţă

 Mircea Grecescu – Conferinta & Workshop Personal Branding

“Pasionat de online, de marketing, de creativitate, de fotografie si de muzica. Cautator inrait de diverse si aproape experimentalist. Inca student. Vreau sa invat multe si uneori uit sa le iau pe rand. In plus, imi plac si design-ul si bicicletele. Experimentez ce-mi place in VIP si, mai nou, si-n CROS. Cel mai mult imi plac oamenii misto.”

Cosmin Chiriţă

 Mihaela Feodorof – Conferinta & Workshop Personal time & resources

Mihaela Feodorof a petrecut în BRD – Groupe Societe Generale 16 ani în care a coordonat echipa de recrutare, acoperind un volum de peste 6.500 de noi angajări. A asigurat gestiunea talentelor timp de cinci ani, implementând primul sistem de consultanță internă de resurse umane. În paralel, a reprezentat imaginea de angajator în mediul studențesc și profesional din țară și străinătate. A creat programe destinate tinerilor cu potențial înalt de dezvoltare, resurse care asigură planul de succesiune al băncii.
De 5 ani a pornit pe un nou drum, cel al antreprenoriatului şi a înfiinţat compania Yourway Life & Career Counseling, unde a avut ocazia să construiască programe de dezvoltare organizațională pentru clienții din business, să consilieze tineri din ONG-uri studențești sau multinaționale și, nu în ultimul rând, să dea viață primei linii de business, prima de acest fel din România, care are ca scop identificarea și dezvoltarea potențialului copiilor.

Alina Constantinescu

Alina Constantinescu – Conferinta & Workshop Empathetic Communication

Trainer acreditat CNFPA, Alina Constantinescu lucreaza de cinci ani ca manager de proiecte de buna guvernare la British Council Romania. In ultimii 10 ani, a tinut cursuri de formare pentru peste 700 de tineri si profesionisti , in domeniile cetatenie activa, dialog intercultural, conflicte etnice, libertate de exprimare, drepturile omului, scriere si management de proiect, in cadrul mai multor institutii nationale si internationale ca British Council, Freedom House, Balkan Investigative Reporting Network, Agentia Nationala pentru Romi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s