The Power of Words

Use them wisely!

Despre…

The Power of Words” reprezintă un proiect inițiat de Asociația Studenților Europeni AEGEE-București ce urmărește conștientizarea studenților privind dimensiunea pe care o pot căpăta  cuvintele în anumite contexte. Prin acest proiect AEGEE-București urmărește să contureze modul în care se poate realiza o evoluție în domeniul carierei și al dezvoltării personale. Acesta vizează îndeosebi crearea unei legături între mediul academic și viitoarea carieră, iar punctul central îl constituie puterea cuvintelor și cum se poate deprinde și utiliza  această abilitate de folosire a cuvintelor în ceea ce privește atragerea celor mai bune oportunități de carieră.

Comunicarea este o nevoie de bază a societății actuale. Aceasta poate fi înțeleasă ca o unealtă ce poate fi utilizată cu succes fie prin evidențierea personalității, mijloc de socializare și de conturare a noi rețele în societate. Este la îndemâna tuturor, dar cu toate acestea uneori acționează distructiv pentru un anumit individ sau grup îndeosebi în momentul când nu se realizează pe canale adecvate sau mesajele transmise sunt înțelese greșit sau nu subliniază esența dorinței emițătorului.

Abilitatea de comunicare a tinerilor și capacitatea de alegere a cuvintelor adecvate în concordanță cu situațiile experimentate reprezintă o însușire ce necesită o bună cunoaștere și înțelegere. De aceea, este important ca studenții să poată fi capabili să utilizeze în mod adecvat cuvintele, să știe care sunt cele mai bune modalități prin care își pot exprima personalitățile și să poată să-și sublinieze calitățile pentru a se bucura de o carieră și o viață de succes.

Sigla

Leave a comment