The Power of Words

Use them wisely!

Speakers 2011

Alecsandra Roman – Strategic Planner [Graffiti BBDO]

“Am 24 de ani si sunt planner. Primul meu job a fost pentru o publicatie online, a urmat o agentie de comunicare online, iar acum lucrez intr-o agentie de ATL.  Recunosc, ma pasioneaza comunicarea. Si oamenii: ce ii misca, ce le capteaza atentia, ce fac, ce gandesc, ce vor sa auda, ce ar vrea sa devina sau ce nu pot sa fie. Sunt doua pasiuni care m-au facut sa ma indragostesc de planning si care ma vor aduce in fata voastra la The Power of Words.”

 Alex Negrea – Social Media Manager [BCR]

”Am 27 de ani, scriu pe blog din luna Martie a anului 2006, am unul dintre cele mai cunoscute bloguri din România, moderez emisiunea Internet Lynx (în fiecare joi, de la 20:00, la Radio Lynx), pe care am preluat-o de la Bobby Voicu, sunt pasionat de platformele sociale şi de internet în general, iar din luna Octombrie a anului 2010 sunt Social Media Manager la Banca Comercială Română. Şi sunt, probabil, cel mai relaxat şi calm om pe care l-ai cunoscut vreodată :)”

 Bogdan Toma – Brand Manager [P&G Balkans]

“Bogdan este un pasionat: un pasionat al jobului sau, al marketingului, un pasionat de consumer understanding si business strategy, dar si de muzica, masini, sport, internet, tehnologie.  Este Brand Manager la Procter & Gamble, unde a lucrat in ultimii 6 ani pe diverse categorii FMCG; inainte de P&G, Bogdan a fost Business Analyst in industria software, dupa ce a absolvit ASE. Dupa ce se termina ziua de lucru, canta intr-o trupa de rock experimental, joaca tenis de masa”.

Laura Toma – PR Specialist [Graffiti PR]

 Paul Olteanu – Head of PR & Communications [Universitatea Româno-Americană]

“Sunt consultant și trainer pe marketing personal și public speaking. Am absolvit Universitatea Româno-Americană, al cărei departament de PR îl conduc în prezent și colaboreaz cu agenția de publicitate Headvertising pe zona de strategie și comunicare de brand. În ultimii 7 ani, m-am implicat în dezvoltarea a numeroase proiecte în educație, protecția mediului și industrii creative și am colaborat cu organizații precum BCR, BRD, CEZ, Cosmote, Ernst&Young, Heineken, Petrom, Raiffeisen Bank, Asociația MaiMultVerde, Habitat pentru Umanitate, Fundația “CODECS pt. Leadership”, Asociația ORCIUM sau CROS. Sunt on-line din 1994 și locuiesc în prima casă 100% independentă energetic din România.”

Traian Bruma – Learning Architect [CROS]

“Sunt membru fondator CROS – o organizatie care in toamna lui 2013 va lansa prima universitate alternativa din Romania bazata pe autonomie in invatare. Sunt pasionat de educatie, in special de transformare ei radicala in altceva si de “arta de a invata”. Mai multe despre mine pe traianbruma.ro.”

Leave a comment