The Power of Words

Use them wisely!

2011

Daniela SavuicaProject Manager – daniela.savuica@gmail.com”Ex-VP&PR AEGEE-Bucuresti. Actual Advisory Board. Chocoholic. Imi place sa organizez evenimente si sa le promovez.”
 Raluca BerceaPR Manager – ralucafbercea@gmail.comImi place sa cunosc oameni, culturi, stiluri de viata. Intr-un cuvant imi place sa calatoresc. Imi place natura si culorile anotimpurilor care ma fascineaza de fiecare data. Imi place armonia, echilibrul si provocarile de orice fel. De aceea, orice fac ma ghidez dupa cea mai de pret valoare a mea: libertatea (in diferitele sale forme).
Alexandrina NicolescuFR Manageralexandrina.nicolescu@gmail.com
Mindruta Ana-Maria“Imi place la nebunie sa ii fac pe cei din jurul meu sa rada. Imi place sa joc fotbal, sa ma plimb noaptea si sa cred ca e loc de mai bine. Imi place onestitatea. Imi place omul care vorbeste direct. Imi place sa imi asum riscuri.”
 Madalina Scobai “Cum m-as descrie? Imi plac artele martiale si filmele siropoase in care el ramane cu ea:). Imi place grisul cu lapte si gogosile facute in casa. Imi place mirosul de iarba proaspat taiata dimineata si roua de dimineata. Imi plac lucrurile simple care ma fac mereu sa zambesc:)”
 Alex Calin Graur“Cuvinte cheie: student, muzică, artă, oameni faini, cafea, multiculturalitate, pălinca cu miere, programul Youth in Action, fructe furate din copaci și voluntariat până la moarte.

Leave a comment